Array
(
  [0] => Array
    (
      [image] => upload/3M1.jpg
      [width] => 282
      [height] => 125
      [mar_top] => 0
      [mar_left] => -79
    )

  [1] => Array
    (
      [image] => upload/3M2.jpg
      [width] => 282
      [height] => 125
      [mar_top] => 0
      [mar_left] => -79
    )

  [2] => Array
    (
      [image] => upload/3M3.jpg
      [width] => 282
      [height] => 125
      [mar_top] => 0
      [mar_left] => -79
    )

)

3M DENT

Aleea Nicolae Iorga, BL. A15, sc.2, ap.3, Craiova, Dolj
0745.109.249; 0351.172.653

M DENT SRL - Dr. Dediu Madalina, si-a inceput activitatea in anul 2005, din dorinta de a crea un mediu, in care sa putem aplica cunostintele stomatologice in folosul pacientilor si in care sa lucram cu placere si pasiune.

De-a lungul timpului, ne-am bucurat de un trend ascendent din toate punctele de vedere, pacientii nostrii s-au inmultit, dotarile au tinut pasul iar pregatirea medicilor este si ea la un nivel ridicat.

Finalizarea cu succes a oricarui tratament stomatologic este tinta noastra, iar satisfactia dumneavoastra este cea mai mare multumire.

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente.
Caria si boala parodontala sunt sarace in simptome in stadiile incipiente, pacientul nu poate observa singur, in timp util daca apare imbolnavirea dintilor sau care este gravitatea afectiunii.
De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul stomatolog pentru a putea surprinde si trata din timp diversele afectuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.

Oferim urmatorele servicii de profilaxie :
• Informatii privind igiena orala(tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare );
• Detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa;
• Detartraj cu ultrasunete(ultrasonic), prophyjet, periaj profesional;
• Fluorizarea locala;
• Sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafata cu care se face masticatia.

Copiii sunt o categorie aparte de pacienti, datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor permanenti, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor de la bun inceput.
Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi, de aceea este foarte important sa se acorde aceeiasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluoarizari, sigilari, indrumari privind periajul dentar) deoarece prvenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor.
Fluorizarea are rol in prevenirea, stoparea leziunilor carioase intervenind si in remineralizarea leziunilor incipiente. Fluorul se absoarbe la suprafata smaltului transformand cristalele de hidroxiapatita in fluoroapatita, structura mai rezistenta la atacul acid din gura.

Sigilarea este o procedura stomatologica nedureroasa prin care se izoleaza suprafata dentara de mediul cavitatii bucale cu scopul de a prevenii formarea cariilor. Sigilarea creeaza o bariera intre factorii externi ce produc cariile si suprafata dentara, in timp ce fluorizarea creste rezistenta dintelui la aceiasi factori.

Medicii nostrii sunt intotdeauna la dispozitia copiilor cu blandete, atentie si multa rabdare. Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente ci li se explica tehnici de periaj, li se corecteaza obiceiurile vicioase, li se efectueaza manopere profilactice si sunt indrumati la controale periodice.

Caria dentara este un proces distructiv cronic ale tesuturilor dure ale dintelui, fara caracter inflamator, provocand necroza si distructia acestora urmate de cavitatie coronara sau radiculara.
Aparitia cariei dentare este influentata in principal de igiena orala, stilul de viata, alimentatie, predispozitie genetica.

Fazele incipiente ale cariei nu pot fi observate decat de medicul stomatolog. Atunci cand prezenta cariei este sesizata de pacient leziunile sunt deja in faze avansate, de multe ori cu interesarea pulpei dentare.
De aceea controalele periodice la medicul stmatolog sunt importante.
Depistarea leziunilor carioase in stadii incipiente presupune un sacrificiu dentar mai mic, tratament mai simplu cu un cost mai mic.

Tratamentul cariilor urmareste 
• Indepartarea in totalitate a tesutului dentar afectat;
• Protectia tesuturilor sanatoase, prin utilizarea unor materiale care izoleaza dintele de variatiiile de temperatura;
• Reconstructia dintelui (plomba) cu ajutorul unor materiale care asigura in egala masura rezistenta, functionalitatea si estetica.
Intregul tratament se realizeaza sub anstezie locala, care inlatura orice disconfort.

NU UITA! 
Oricat de frumoasa poate fi o plomba, un dinte sanatos este mult mai frumos!

 

Cand este vorba de alegerea celei mai bune solutii in terapia protetica, avem datoria de a informa pacientul despre toate alternativele posibile . In momentul alegerii tipului de lucrare protetica vom vedea impreuna exemple cu diferite tipuri de lucrari si materiale, analizand diferentele intre ele, avantajele si dezavantajele lor.

Recostituirile ceramice sunt considerate la ora actuala, datorita biocompatibilitatilor si a proprietatilor estetice deosebite, alternativa cea mai nobila de restaurare protetica.
Pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si pentru ca acordam o atentie special dorintelor pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

Realizam toata gama de lucrari protetice :
• Lucrari protetice din portelan cu suport metalic(Cr-Co sau aur platinat);
• Lucrari protetice din portelan cu suport din oxid de zirconiu;
• Lucrari protetice din portelan fara suport metalic;
• Lucrari protetice din compozit pe suport Cr-Co;
• Fatete ceramice sau din compozit;
• Lucrari pe implanturi dentare;
• Proteze acrilice sau scheletate.

Atunci cand caria a distrus o mare parte din dinte acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla plomba. Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintilor atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sai prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

Daca totusi dintele nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat fie printr-o lucrare protetica(punte dentara), fie cu ajutorul unui implant dentar. Coroanele si puntile dentare sunt lucrari protetice fixe (cimentate). Daca pacientul pierde un numar mare de dinti, se confectioneaza o proteza dentara caretrebuie indepartata zilnic pentru igienizare(lucrare protetica mobila).

 

Rating 0.00 din 5 (0 comentarii)
Ai intrat in contact cu aceasta firma? Spune-ti parerea
Nota:
Nume:
Email:

Comentariu:
Trimite

Contacteaza firma

Nume
Email
Subiect
Mesaj
 
Informatii de Contact
Desnatui 24, Craiova 0720.565.039 contact@olteniabizz.ro