Politica de confidentialitate si protejare a datelor cu caracter personal


    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracterpersonal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

    Scopul colectarii datelor este asigurarea, imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite de olteniabizz.ro utilizatorilor sai.

    Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopurile mentionate mai sus. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cerute are ca rezultat direct limitarea sau blocarea accesului dumneavoastra la respectivele facilitati, actiune semnalata automat de sistemul software sau in urma unui proces de validare manuala.

    Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate niciunei alte parti.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere electronica pe adresa contact@olteniabizz.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

    olteniabizz.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. olteniabizz.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
(a) Cu acordul dumneavoastra
(b) Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra
(c) In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra

    Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(c) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

    In cazul in care olteniabizz.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator
In cazul in care olteniabizz.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.
In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul olteniabizz.ro.

    Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand olteniabizz.ro, cum ar fi comentarii, forum-uri, chat-uri, liste de discutii pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora olteniabizz.ro nu are nici un control. olteniabizz.ro nu este responsabil pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand olteniabizz.ro.


Informatii de Contact
Desnatui 24, Craiova 0720.565.039 contact@olteniabizz.ro