Cautarea a returnat 5 rezultate
Str. Cal. Severinului 7R, Craiova, Dolj
0351 451 029; 0766.339.999
http://www.sangymcraiova.ro
Str. Gh. Baritiu 9, Craiova, Dolj
0251.411.403
http://www.newlookfitness.ro
CHEERIO
Str. Unirii 160, Craiova, Dolj
0351.462.296
CLUB RELAXIM
Str. Paltinis 39, Craiova, Dolj
0766.844.382
NICE BODY
BD. Nicolae Titulescu, , Craiova, Dolj
0728.332.294

FITNESS CRAIOVA - NOTIUNI

Notiunea de fitness difera de la un autor la altul, parerile autorilor de specialitate fiind impartite: unii dintre ei il considera ca fiind o activitate de gimnastica, altii ca este o activitate cu aparate si greutati, iar cei care sunt neinitiati il considera un sport important pentru sanatate.

Pentru antrenorii de fitness Craiova acesta reprezinta o reglare a proceselor adaptative, care au loc in corpul uman, in urma unui efort efectuat. Fitness Craiova inseamna si cuprinde tot ceea ce reprezinta un stil de viata sanatos si ingrijit, incepand de la alimentatie si terminand cu practicarea sportului. Practicat ca si sport, fitness Craiova presupune niste abilitati de atlet (echilibru, agilitate, si viteza), iar pentru sanatate fitness Craiova este benefic numai in cazul in care este practicat regulat.

In orice sala de fitness Craiova exista reguli si restrictii, toate avand ca scop principal obtinerea unui trup superb si a unei minti echilibrate. Salile de fitness Craiova va invita sa petreceti o parte din timpul dumneavoastra liber intr-o atmosfera relaxanta si placuta, iar calitatea serviciilor oferite precum si preturile sunt accesibile facand din acest a alegerea perfecta. In cadrul salilor de fitness Craiova se ofera pachete complete de servicii, salile de fitness Craiova fiind dotate cu aparatura profesionala, cu aparate cardio, aer conditionat, vestiare, grupuri sanitare, dusuri, dulapuri cu cheie unde se depoziteaza lucrurile personale pe toata durata antrenamentului.

Fiecare echipa de instructori de fitness Craiova va ofera sfaturi si asistenta, incepand de la dieta si nutritie pana la conceperea unui program ideal de antremanent. Antrenorii de fitness Craiova nu va vor scapa din ochi nici o clipa pe toata durata antrenamentului si se vor asigura de efectuarea corecta a exercitiilor, toate aceste lucruri pentru a avea rezultate uimitoare.
Exista multe forme de antremanent care sunt eficiente daca sunt realizate in cadrul unui grup, bineinteles sub supravegherea unui instructor de fitness Craiova care conduce lectia si care, va gasi ceva care sa se potriveasca pentru fiecare.

Un antrenor de fitness Craiova va spune cu siguranta ca practicand sportul, veti avea o viata mai sanatoasa, iar practicarea lui frecventa si constiincioasa va duce la rezultate destul de excelente, aceste rezultate fiind limitate doar de mostenirea genetica.

Informatii de Contact
Desnatui 24, Craiova 0720.565.039 contact@olteniabizz.ro